OVER SHARON

Hoi, ik ben Sharon van Engelen een

Traditioneel Chinese Geneeskunde Herborist,

Transformatiementor en auteur van 'Ongekend vrij'.


Ik help ondernemers die meer uit hun leven en

hun onderneming willen halen. Ondernemers die verlangen

naar meer rust en vrijheid, meer flow en overvloed.

Die op zoek zijn naar meer balans in zichzelf,

hun werk en hun omgeving.

Expert op het gebied van bewustzijn

Zo kom je in flow, vrijheid en overvloed

Ik werd overvallen door angst...

Op 38-jarige leeftijd werd ik plotseling hartpatiënt. Mijn wereld stond stil. Wat had ik over het hoofd gezien? Het vertrouwen in mijn lichaam, mijn bedrijf en mijn toekomst verdween compleet.


Mijn mindset veranderde. Ik verloor het contact met mijn gevoelens en was bang voor iedere stap, bang dat er iets vreselijks zou gebeuren.


Mijn bedrijf was compleet afhankelijk van mijn gezondheid. Ik kon geen energie en focus geven aan mijn werk en had zorgen over de toekomst.

Ik besefte me:

Dat ik niet afhankelijk wilde zijn van medicatie.

Dit voelde niet goed, ik leek alleen maar zieker te worden. Alles in mij zei: stop!

Ik voelde dat er een andere manier was, een manier die beter bij mijn leven en doelen paste.


Ik dacht jaren geleden met mijn evenementenbureau iets unieks neer te zetten, maar in de praktijk zag ik gestreste en uitgeputte mensen om me heen.


Ik begon te twijfelen of dit wel het juiste was om te doen. Ik merkte dat ik heel veel energie stopte in iets wat niet genoeg voldoening gaf; het voelde niet juist om door te gaan. 


Ik zou weinig tijd met mijn gezin kunnen doorbrengen en mijn sociale leven zou er niet beter op worden. Ik wilde mensen met elkaar verbinden in een onvergetelijke setting, maar de stress die het opleverde triggerde een oude pijn.


Omdat ik eerder uit een burn-out was gekomen, werd ik geconfronteerd met mezelf. Ik wist één ding zeker: daar wil ik niet meer naartoe.