ONGEKEND VRIJ

Ontdek dat de sleutel tot een leven van vrijheid, gezondheid en overvloed binnen handbereik ligt. Het boek: ONGEKEND VRIJ is nu te bestellen als pre order. 

Inclusief  gratis 12 Bonussen t.w.v. €555.

Persoonlijk ontwikkeling

Transformatie Mentor

Laat me je meenemen naar een keerpunt in mijn leven...

Een jaar na de geboorte van mijn dochter, sta ik voor een moeilijke keuze over hoe ik mijn leven verder wil leiden. Ik verlies na acht jaar het vertrouwen in mijn relatie en mijn gewicht heeft een grote invloed op mijn zelfbeeld. Ik zie veel mogelijkheden, maar word tegengehouden door mijn eigen onzekerheden. Ik zette mezelf volledig klem, waardoor ik niet vrij kon zijn in wie ik ben en in mijn keuzes.


Uiteindelijk besluit ik een andere weg in te slaan, maar dit bracht me naar het dieptepunt van mijn leven. Ik raakte verwikkeld in een intense, langdurige en gecompliceerde scheiding. Nog nooit was ik zo diepgegaan; ik belandde in een burn-out en op mijn 38ste werd ik hartpatiënt. Ineens werd mijn hele leven en bedrijf volledig op zijn kop gezet. 


Dit bleek echter precies de plek te zijn waar ik moest zijn om te ontdekken wie ik werkelijk ben. 

Ik nam de regie over mijn leven terug, en dat besluit veranderde alles! Mijn strijd met zelfvertrouwen en mijn moeizame relatie met mezelf leidden tot een life changing transformatie. Door mijn levensstijl aan te passen en te ontdekken wat echt bij mij paste, vond ik de sleutel tot ware vreugde en zingeving.


Ik verloor bijna 55 kilo, niet door ingewikkelde diëten of het volgen van trends, maar door een fundamentele verandering van mijn levenswijze en mindset. Ik doorbrak het jojo-effect en nam afscheid van dieetboeken. Ik transformeerde van een hartpatiënt tot een vitaal en gelukkig persoon. 


Nooit eerder heb ik zoveel energie, rust en overvloed ervaren. Vanuit die innerlijke rust transformeren mijn verlangens en dromen in een razend tempo tot realiteit en geloof me: niets is te gek of te groot!


Ontdek mijn unieke formule waarmee je de intelligentie van de natuur kunt benutten om jouw levensstijl en bedrijf te transformeren naar een gezond, energiek en succesvol leven. Laat angsten en belemmerende overtuigingen los en doe wat je écht wilt doen..  

Reserveer dit boek in mei en ontvang niet alleen een gratis online masterclass, maar ook twee gratis extra bonussen ter waarde van €444. Mis deze kans niet – een totale waarde van €999!

Gratis verzending

Bestel het boek'Ongekend vrij' als je...

Ondanks jarenlang zoeken naar verlichting met verschillende therapieën en methoden, blijven de symptomen aanhouden.

Ondanks je positieve instelling en inzet, blijf je vastlopen in het leven en bereik je niet de plek waar je wilt zijn.

ondanks je bewuste, gezonde levensstijl blijf je worstelen met een gebrek aan energie en vermoeidheid.

 Je ervaart onrust, irritatie, boosheid of frustratie zonder directe aanleiding en je begrijpt niet waar het vandaan komt.

Bij veel dingen die je doet, word je in beslag genomen door (financiële) zorgen.

Het begint bij die ene besluit...

Voel je je voortdurend 'aan', maar kom je nooit echt tot rust? Ervaar je een constante drang naar controle, terwijl je eigenlijk streeft naar meer vrijheid? Vind je jezelf vaak in vergelijking met anderen en betrap je jezelf erop dat je je niet waardevol of mooi genoeg vindt? En de tijd? Die glipt door je vingers, zonder ruimte te laten voor de leuke dingen waar je zo naar verlangt. In het boek 'Ongekend Vrij' ontdek je hoe Sharon van Engelen je begeleidt naar een leven waarin zorgen over je gezondheid, je onderneming en je inkomen tot het verleden behoren. Laat haar inzichten je leven transformeren naar:

Hoe je zelfleiderschap ontwikkelt om je welzijn en geluk te sturen, en hoe je verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen pad naar succes.

Hoe je continu in jezelf investeert en levenslang blijft leren, waardoor je een investerende mindset ontwikkelt die je helpt om meer vreugde en vervulling te ervaren.

Hoe je stress en belemmerende overtuigingen in je leven herkent en omarmt als kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het ondernemersleven brengt soms uitdagingen met zich mee waar je geen volledige controle over hebt, maar je heb wel invloed op hoe je je wilt voelen.

Allround trANSPORT Rotterdam

Pijnklachtenvrij!

★ ★ ★ ★ ★

 Op advies van Sharon heb ik een uitgebreid onderzoek laten uitvoeren en de uitslag omgezet naar een plan. Hierdoor ben ik sneller tot resultaten gekomen en zijn mijn jarenlange tekort aan energie en mijn pijnklachten door fibromyalgie opgelost


Jaap van der Giessen

-Allround Transport-

Singsong writer

Bevrijding!

★ ★ ★ ★ ★

Na een turbulente periode van een pijnlijke scheiding en professionele onzekerheid, raakte ik verstrikt in diepe rouw en zelftwijfel. Door mezelf te bevrijden van schuldgevoelens en mijn eigen waarde te erkennen, kon ik in verbinding komen met mijn ware zelf.


Jay Van der werken  

-Singer-songwriter -


Helderheid...

★ ★ ★ ★ ★

Haar vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen heeft bepaalde vraagstukken helderder gemaakt. Dankzij Sharon kreeg ik een beter begrip van mijn hormonale disbalans, wat leidde tot minder stemmingswisselingen en  meer energie.


Daniëlle Guillonard

-Fotograaf-

 Is waar je nu bent (te) comfortabel?

Ons leven is voortdurend in beweging, niets is

permanent. Wat vandaag waar is, kan morgen

anders zijn, en wat nu bestaat kan in

de toekomst verdwijnen.

IK BEN KLAAR VOOR EEN NIEUW LEVEN!