Vitaliteit & Gezondheid Kennisbank

Artikelen en gezonde recepten over diverse facetten van gezondheid en vitaliteit. Lees ze gratis; mindfullness, voeding, leefstijl, hormoonbalans en natuurgeneeskunde zijn slechts enkele van de vele onderwerpen.


Sharon van Engelen richt zich op het verspreiden van haar kennis via lezingen, trainingen, educatie materiaal en het schrijven van boeken. Ook ontwikkelt ze producten onder de merknaam SHARON. 

Sharon deelt haar passie voor voeding en natuur met de wereld, want ze gelooft dat voeding de basis is van een gezond en gelukkig leven. Gezondheid is namelijk de basis van alles. We hebben zo veel méér invloed op ons lichaam, onze geest en ons leven dan wij weten.

Mens en natuur in harmonie  

Hoe kan Sharon mens en natuur in harmonie brengen? Dit is een vraag die haar elke dag weer bezighoudt. Waar ruimte ontstaat, ontstaat genezing.  Het raakt Sharon diep dat `ze zoveel mensen en tegenwoordig ook kinderen ziet worstelen met hun gezondheid. Het begint vaak onschuldig maar bouwt zich op tot vervelende ongemakken of zelfs chronische ziektes.  Ons lichaam is veel intelligenter dan we vaak denken. De juiste brandstof kan ervoor zorgen dat wij deze intelligentie optimaal kunnen gebruiken en flexibel door het leven kunnen gaan.  Wanneer je gelukkig bent, ben je gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je durf meer van mezelf te laten zien en je hebt veel meer zelfvertrouwen en motivatie.