RESULTATEN

LAAT JE INSPIREREN DOOR DE VERHALEN VAN MIJN PREMIUM KLANTEN.

Mark Tichelaar

Mirjam is trainer, spreker en coach op het gebied van Focus Management, Brain Balance en Communicatie. Ze heeft onder andere samengewerkt met bestsellerauteur Mark Tigchelaar, bekend voor zijn boek Focus AAN|UIT.

Een reis naar ware authenticiteit vraagt om persoonlijk leiderschap

Mijn ontmoeting met Sharon was een keerpunt in mijn leven. Ze bood nieuwe inzichten aan over hoe het lichaam werkt en hoe emoties verbonden zijn met fysieke en mentale gezondheid, die ik nog niet eerder had gehoord.

Het opende mijn ogen voor een nieuwe manier van denken en bracht mij op het pad van zelfonderzoek en persoonlijke leiderschap.

Ik was altijd vooral in mijn hoofd bezig naar oplossingen te zoeken, maar nu begrijp ik dat het lichaam en de natuur ook wijsheid bezitten en dat oude programmeringen diep in ons systeem verborgen liggen. Dit inzicht leidde tot een nieuw besef van hoe ik voor mijn lichaam, mezelf en mijn onderneming wil zorgen.

Een reis van hopeloosheid naar zingeving

Waarom heeft geen enkele coach, therapeut of arts mij gewezen op het belang van darmonderzoek? Op advies van Sharon heb ik een uitgebreid onderzoek laten uitvoeren en de uitslag omgezet naar een plan. Hierdoor ben ik sneller tot resultaten gekomen en zijn mijn jarenlange tekort aan energie en mijn pijnklachten door fibromyalgie opgelost

Zorgen maken is zinloos. Wees jezelf, leef plezierig en wees aardig voor elkaar.

Ondanks het intense verdriet heb ik zingeving gevonden in het afronden van het boek van mijn dochter, wat zij niet heeft kunnen voltooien. Het boek van mijn dochter, 'Haar hart wist het al', gaat over het leven van Manon met een krachtige boodschap: 'Leef vanuit je hart'.

Mogen haar woorden jou inspireren en haar nalatenschap voortleven in de harten van hen die op zoek zijn naar kracht, troost en hoop.

Manon is op 36-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand door een aangeboren hartafwijking - haar hart lag rechts in haar borstkas, met drie kamers in plaats van vier.

Allround trANSPORT Rotterdam

Jaap van der Giessen, eigenaar van het transportbedrijf Allround Transport uit Rotterdam, staat op het punt het boek van zijn overleden dochter uit te brengen en zal hierover spreken.