PERSOONLIJK

TRANSFORMATIEGESPREK

Ben jij klaar voor een Life Changing  gesprek? 

BOEK JOUW CALL  

Super mooi dat jij die 1e stap wil zetten om verder te onderzoeken hoe je je leven naar een ongekend niveau kunt tillen.

Wanneer heb je voor het laatst persoonlijk gesproken met een expert over de kansen voor groei in je gezondheid en persoonlijk ontwikkeling die je in je dagelijks leven laat liggen? Bespreek samen met Sharon, een Herborist en Lifestyle expert hoe jij een gezond, energiek en vrij leven kunt manifesteren.


✔ Ontdek welke kansen er in je onderbewustzijn verborgen liggen

✔ Krijg helder hoe jij meer vitaliteit, joy en financiële mogelijkheden kunt aantrekken

✔ Ontdek of Sharon's premium transformatie passend voor je is

Waar kies jij voor? Een wens of besluit? Slechts één beslissing kan jouw leven compleet veranderen.

Plan hier jouw Life-Changing call in als je...

✔ Je bent een ondernemer, directeur/directrice of CEO’s

✔ Als je 100% commitment voelt voor persoonlijke groei

✔ Je bereid bent om beperkende overtuigingen los te laten

✔ Je weet niet hoe je je verlangens kunt manifesteren

✔ Je nieuwsgierig en coachbaar bent


Een veilige en duurzame relatie bestaat uit wederzijds vertrouwen, wat voor Sharon een essentiële basis vormt om samen mooie resultaten te bereiken. Dit gesprek biedt de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of er een wederzijdse klik is. Als je verdergaat, hebben we nog een aantal vragen voor je, zodat Sharon zich goed kan voorbereiden op het gesprek. Binnen twee dagen nemen we contact met je op via e-mail. Als je geen e-mail ontvangt, controleer dan voor de zekerheid je spambox. Mocht blijken dat jouw situatie op dit moment niet goed aansluit, dan zullen we dat ook met je communiceren.


Stabiliteit en rust

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb het afgelopen jaar mooie stappen kunnen zetten, een echte transformatie. De balans tussen privé en werk heeft mij veel rust, stabiliteit en zelfvertrouwen gegeven. Mijn omzet is met  35% gestegen.


Mark deckers

-DIT IT-

Focus Academy
Life-changing! 

★ ★ ★ ★ ★

Sinds de hulp van Sharon is er veel veranderd in mijn leven. Ze bracht rust en vertrouwen, het heeft mijn fysieke en mentale gezondheid een enorme boost gegeven! Ik heb nog nooit zo goed geslapen!


Mirjam Pels

-Hands on training en coaching-


Laat je kennen
Helderheid...

★ ★ ★ ★ ★

Ik ben kritisch over alternatieve geneeswijzen tot het tegendeel praktisch is aangetoond. De hulp van Sharon leverde mij veel schonere stofwisseling op, een helder hoofd en meer energie.

Aanrader! 


Jan Wind

-Laat je kennen-

Boek jouw Life-Changing gesprek in

Ontdek in een persoonlijk gesprek met Sharon van Engelen hoe jouw levensstijl voor jou kan werken en hoe je een leven kunt manifesteren dat voorbij je wildste dromen gaat.