BOEKLANCERING 'ONGEKEND VRIJ'

MASTER YOUR HOLISTIC SUCCESS | 10 JULI 2024 | RIJSBERGEN

Ken je dat gevoel van eenzaamheid in je ondernemerschap?

Ondanks je succes en de behaalde mijlpalen, heb je vaak het gevoel dat je niemand hebt om mee te sparren op een diepere level. Dit innerlijke verlangen naar meer vervulling en passie in je leven maakt het alsof er iets ontbreekt, iets dat je wilt ontdekken en realiseren.


Je bent op zoek naar meer diepgang en connectie, maar je lijkt het nauwelijks te vinden. Misschien herken je ook de momenten waarop je geweldige ideeën hebt, maar niemand om deze echt mee te delen op een niveau dat voldoening geeft?


Dat je soms twijfelt of je werkelijk alles uit jezelf en je onderneming haalt, terwijl je diep van binnen weet dat er nog zoveel meer mogelijk is...

null

null

Het doet pijn als je merkt dat ondanks je harde werk, je persoonlijke groei, gezondheid of gezin hieronder lijden.

Zeker als je bekend staat om je expertise en de resultaten die je voor je klanten behaalt.


Je hebt al van alles geprobeerd om meer rust en balans in je leven te krijgen: je hebt samengewerkt met een coach, je hebt trainingen gevolgd of misschien heb je wel advies gevraagd van je (huis)arts.


Toch hebben al deze inspanningen niet voldoende impact gehad. Sterker nog, je merkt dat je stress zich verder opbouwt of dat je weer in hetzelfde oude patroon vervalt.

Ik spreek dagelijks ondernemers die in hun bedrijf de ene na de

andere beslissing nemen, maar als het om hun eigen vitaliteit

en gezondheid gaat, staan ze stil. Dat vind ik zo jammer!


Je gezondheid en je algehele gevoel over waar je nu staat gaan niet vanzelf verbeteren.

Blijven vasthouden aan dezelfde gewoontes en routines terwijl je verwacht dat de stress, vermoeidheid of onzekerheid zullen verdwijnen, is een hopeloze missie.


Het zal je meer tijd, energie en geld kosten, en alle goedbedoelde adviezen geven onvoldoende resultaat.


Ben jij klaar om dit patroon te doorbreken? Dan ligt jouw kans in het omarmen van holistisch succes.


Hier krijg je diepgang en antwoorden op je vragen, en kom je los van oude belemmerende overtuigingen die je niet verder helpen groeien en het vinden van zingeving. 

null

Maak geen concessies over hoe je daadwerkelijk wilt staan in het leven en welke dromen je wilt realiseren.


Ontdek tijdens deze exclusieve boeklancering hoe je meer vrijheid en overvloed aantrekt met minder stress en minder tijd. Ervaar diepgaande verbindingen met elkaar en leer hoe je jouw leefstijl naar een hoger niveau kunt tillen.

Ontdek tijdens deze middag hoe je uit de dagelijkse drukte van je onderneming stapt en duidelijkheid krijgt over de meest waardevolle kansen om meer natuurlijke flow en energie te genereren.


Hoe zou het voor je zijn om belemmerende overtuigingen om te zetten in mogelijkheden en kansen, die je helpen om met jouw kennis en ervaring 2x, 5x of zelfs 10x meer overvloed aan te trekken?


Stel je voor dat je je begrepen voelt tussen een groep gelijkgestemde ondernemers met dezelfde vragen en uitdagingen, waarbij er begrip en compassie is voor elkaar.


Denk eens aan hoe iets wat eerder onmogelijk leek, nu ineens binnen handbereik valt. Dat je niet langer met de rug tegen de muur staat, maar vanuit een innerlijke kalmte een lifechanging transformatie kunt activeren die je leven en onderneming naar een hoger niveau tilt.

Don't wait. The time will never be just right.

- Napoleon Hill - 

Zit jij achter het stuur en bepaal je de richting van jouw bedrijf?

Dit exclusieve boeklancering heb ik ontwikkeld speciaal voor succesvolle ondernemers zoals jij:

 • Je vraagt je af of je wel écht alles uit jezelf en je bedrijf haalt terwijl je constant streeft naar het beste resultaat.
 • Je voelt je soms overweldigd, want als ondernemer draag je veel verantwoordelijkheden en er is altijd druk om te presteren.
 • Jouw persoonlijke groei en welzijn is het allerbelangrijkste voor je, maar toch merk je dat deze aspecten vaak naar de achtergrond verdwijnen door de dagelijkse hectiek.
 • Je doet jezelf tekort, je gezin en je familie en dit doet zeer.


MASTER YOUR HOLISTIC SUCCESS is de sleutel om je ware potentieel te ontgrendelen en zowel zakelijk als persoonlijk te bloeien. Je komt vol enthousiasme met een open mindset binnen en vertrekt na een middag vol inzichten, inspiratie en nieuwe verbindingen met een hernieuwde  blik en energie om jouw ultieme doelen te realiseren. 

Voelt het uitputtend of frustrerend wat je momenteel doormaakt? 

Ondernemers die deelnemen aan deze exclusieve lancering doen dat vaak omdat ze de constante stress en druk willen verminderen, of omdat ze op zoek zijn naar diepgaande verbindingen.


Ben je moe van de aanhoudende druk en spanning in je leven?

 • om je altijd opgejaagd te voelen en nooit echt te kunnen ontspannen?
 • om concessies te moeten doen aan je eigen gezondheid en welzijn?
 • dat je geen ruimte hebt om diepgaande gesprekken te voeren waarin je echt gehoord wordt?
 • dat je niet volledig kunt genieten van je succes omdat de stress altijd aanwezig is?
 • dat je geen tijd hebt om echt aanwezig te zijn voor je gezin door de voortdurende druk?


En terecht, je verdient meer dan dit. Er is iets veel beters dat op je wacht.

"Eindelijk heb ik na jarenlange energietekorten en pijnklachten door fibromyalgie een oplossing gevonden. Ik kan weer goed slapen en voel dat ik opnieuw zingeving in mijn leven heb gevonden."

Ik ontmoet Jaap en ben sprakeloos van zijn verhaal. Jaap heeft een unieke eigenschap om van niets iets succesvols te creëren. Hij is getrouwd en vader van twee kinderen. Samen met zijn team van 20 man runt hij een succesvol transportbedrijf. Hij heeft het allemaal goed voor elkaar, althans zo lijkt het van buitenaf.


Ondertussen lijdt Jaap elke dag onder chronische stress. Ondanks alle pogingen van artsen en therapeuten lijken zijn pijn en slaapstoornissen niet te verbeteren. Hij voelt zich hopeloos en leeg, beseffend dat hij hulp nodig heeft. Na het plotseling overlijden van zijn dochter is hij op het dieptepunt van zijn leven beland, wat zorgde dat de stress in zijn lichaam nog verder toenam.


Hij voelt zich gebroken, zijn hart is letterlijk leeggetrokken door intens verdriet. Ik zie aan Jaap dat zijn energie en de zin van het leven volledig zijn verdwenen. “Jaap, er moet verandering komen. Je gaat eronderdoor, dit ga je niet lang meer volhouden. Je bent vergeten om te ontspannen en je lichaam heeft hier last van. Jouw goedheid en al het werk wat je op jezelf hebt opgelegd, hebben onbewust veel van je geëist, waardoor je niet meer kunt genieten.


Kun je wel goed voor jezelf zorgen?" zeg ik. Het gemis, verdriet en de werkdruk zullen niet binnen een week verdwijnen. Jij bent de enige die een verandering kunt brengen in hoe je je nu voelt.


Hoe zou het voor je zijn als je weer zou kunnen slapen en dat je weer nieuwe kracht krijgt om weer te ontspannen? Hoe zou het zijn als je geen pijn meer ervaart en zingeving vindt in je leven? Dat je ruimte krijgt om weer te genieten?


Ben jij oprecht naar jezelf toe; ga je ook maar door zonder de tijd te nemen voor jezelf?


Waarom zou je je eigen gezondheid, kostbare tijd met je gezin of leuke dingen waar je blij van wordt opgeven voor de zaken die je uitputten? Hoe zou het voor je zijn als je niet meer vastloopt, maar dat alles in harmonie is en vanuit rust naar je toe stroomt?

null

Ervaar in een middag hoe jouw kwaliteit van leven kan verbeteren.

Je zal het vast wel herkennen: de mensen om je heen zien meer problemen dan mogelijkheden. Je wilt verder, maar je omgeving houdt je tegen.


Wil je negativiteit, stress en belemmerende overtuigingen achter je laten, dan heb je een andere energieflow nodig. Een omgeving waar alles weer begint te stromen, waar gelijkgestemde mensen het vanzelfsprekend vinden dat je groot denkt en droomt en je ambities waarmaakt.

De boeklancering is voor ondernemers die begrijpen dat hun gezondheid het fundament is van een succesvol lopend bedrijf en bereid zijn te investeren in hun persoonlijke groei en welzijn.


We dagen je uit om uit je comfortzone te komen en oude programmeringen om te zetten naar wat wel voor je werkt. Wat we vaak horen van ondernemers is dat een dieper begrip van jezelf een life-changing transformatie in gang zet. Hier ligt het grote succes van het leven.


We gebruiken kennis uit de hele wereld en zelfs diep uit de jungle, waar de intelligentie van planten een nieuwe wereld voor je opent, om je mee te nemen op een onvergetelijke reis naar zelfmeesterschap.

Ontdek hoe je leven in flow komt en hoe je meer vrijheid kunt creëren.

Tijdens de boeklancering krijg je inzichten en prachtige tools om direct in een voorwaartse beweging te komen:

 • Je krijgt volledige aandacht van ons fantastische team en geniet van een prachtige locatie midden in de natuur, waar je alle ruimte krijgt om diepgaande verbindingen te maken en jezelf te herontdekken.
 • Leer hoe je (onbewuste) stress en belemmerende overtuigingen in je leven kunt herkennen en omarmen als kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Je ontwikkelt zelfleiderschap op een diepgaand holistisch niveau om welzijn, verbinding en geluk te optimaliseren.
 • Je versterkt je verantwoordelijkheid en neemt de leiding over jouw eigen pad naar succes.
 • Integreer kleine, maar krachtige veranderingen in je dagelijkse routines voor blijvende resultaten.
 • Leer hoe je minder snel afgeleid raakt en je focus behoudt op wat echt belangrijk is.


Wat is holistisch succes? Succes en balans gaan hand in hand. Succes vind je niet alleen in je carrière en financiën, maar in alle aspecten van het leven, zoals fysieke, mentale en emotionele gezondheid, relaties, persoonlijke groei en spiritueel welzijn. Als één gebied tekortschiet, zullen de andere daar ook onder lijden.


Holistisch succes gaat om het leiden van een vervuld leven vanuit je ware essentie. Hier begint namelijk het echte succes van het leven, waar alles in flow is en moeiteloos naar je toe stroomt. Het erkent de diepe verbinding tussen persoonlijke en professionele aspecten van het leven.

Mirjam: "Sharon was een keerpunt in mijn leven. Ze bood nieuwe inzichten die ik nog niet eerder had gehoord."

Na de training vroeg Sharon om advies en raakten we in gesprek over gezondheid. Dat was het moment waarop ik een besluit nam dat mijn leven volledig heeft veranderd.


Het opende mijn ogen voor een nieuwe manier van denken en bracht mij op het pad van zelfonderzoek en persoonlijke leiderschap. Ik was altijd vooral in mijn hoofd bezig naar oplossingen te zoeken, maar nu begrijp ik dat het lichaam en de natuur ook wijsheid bezitten en dat oude programmeringen diep in ons systeem verborgen liggen. Dit inzicht leidde tot een nieuw besef van hoe ik voor mijn lichaam en mezelf wil zorgen.


Het proces van zelfreflectie, bewustwording en groei heeft me geholpen mijn ware verlangens te ontdekken en de stappen te zetten om ze te bereiken. Hierdoor kan ik nu mijn eigen pad volgen en geluk creëren, los van externe goedkeuring. Ik kan nu meer van het moederschap genieten zonder me constant zorgen te maken.


Door mijn mindset te veranderen en voeding te vinden die bij mijn lichaam past, heb ik geen last meer van stemmingswisselingen, hormonale disbalans en spijsverteringsproblemen, waardoor ik mijn zelfvertrouwen verder kon ontwikkelen. Mijn slaapkwaliteit is nog nooit zo goed geweest, wat essentieel is geweest voor mijn herstel, mindset en groei.


Ik voel me getransformeerd, als een rups die een vlinder wordt. Ik heb geleerd om meer in contact te komen met mijn authentieke zelf, mijn gevoelens en mijn verlangens. Ik wil mijn ervaring als spreker naar een hoger niveau tillen.


Mark Tichelaar

Mirjam Pels is trainer, spreker en coach op het gebied van Focus Management, Brain Balance en Communicatie. Ze heeft onder andere samengewerkt met bestsellerauteur Mark Tigchelaar, bekend voor zijn boek Focus AAN|UIT.

★★★★★

Set a goal to achieve something that is so big, so exhilarating that it excites you and scares you at the same time.

- Bob Proctor - 

Pauline: "Ergens zou ik willen dat ik het eerder wist, het had me wat frustratie en onmacht gescheeld."

Voor een lange tijd heb ik geworsteld met chronisch maagzuur, vooral tijdens mijn zwangerschappen, wat een aanzienlijke invloed heeft gehad op mijn dagelijks leven. Hoewel de medicatie die de arts voorschreef tijdelijk verlichting bracht, voelde ik me er niet comfortabel bij om alleen op medicatie te vertrouwen; dit was in strijd met mijn principes.


De verlichting van de medicatie gaf even ruimte voor rust, maar ik besefte dat ik mijn klachten beter moest begrijpen om tot genezing te komen. Ik merkte op dat mijn gesprekken met de arts vooral gericht waren op het beheersen van de symptomen, terwijl de focus zou moeten liggen op het aanpakken van de onderliggende oorzaak.


Ik merkte ook dat ik langzaamaan steeds meer aankwam, terwijl ik naar mijn gevoel niet meer at dan ik gewend was. Dit frustreerde me omdat het niet overeenkwam met het beeld van vitaliteit dat ik graag wilde uitstralen als coach.


Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met planten als medicijn voor mijn maag, voelde ik direct een verschil. Maar ik merkte ook dat ik er nog niet was en dat er meer onderzoek nodig was om de chronische klachten aan te pakken.


Tijdens het traject kwamen er diverse emoties los, wat nodig was om los te kunnen laten wat het lichaam niet meer nodig heeft en zo ruimte te creëren voor nieuwe energie. Ondanks dat ik als expert in mijn vakgebied de materie als geen ander beheers, was het spiegelen een herinnering van wat er nog verwerkt moest worden. De inzichten over hoe mijn spijsvertering werkt, hebben mij geholpen om beter in balans te komen (ook met mijn gewicht) en stappen vooruit te zetten.


null

Pauline Bruins is holistisch therapeut, coach en trainer voor ondernemers bij ExpressieCoaching

★★★★★

Jay: "Dankzij Sharon, kijk ik vol vertrouwen uit naar de toekomst."

Na een turbulente periode van een pijnlijke scheiding en professionele onzekerheid, raakte ik verstrikt in diepe rouw en zelftwijfel.


Dankzij Sharon leerde ik de pijn te omarmen en mijn eigen waarheid te accepteren. Het belang van grenzen stellen, intuïtie volgen en emoties omarmen werd me duidelijk als essentiële stappen in mijn herstelproces.


Door mezelf te bevrijden van schuldgevoelens en mijn eigen waarde te erkennen, kon ik langzaam maar zeker weer in verbinding komen met mijn ware zelf. Ik besefte dat ik niet alleen hoefde te vechten tegen mijn innerlijke pijn en leerde het belang van steun zoeken bij anderen.


Nu kijk ik vol vertrouwen uit naar de toekomst, wetende dat ik zelf de kracht heb om mijn dromen waar te maken.


Singsong writer

Jay Vanderwerken | Singer-songwriter | Ademcoach

★★★★★

OVER SHARON VAN ENGELEN

Jarenlang zette ik mezelf volledig klem, waardoor ik niet vrij kon zijn in wie ik ben en in mijn keuzes.


Ik voelde me gevangen en kon gewoonweg niet meer ontspannen. Mijn leven was net een kaartenhuis dat elk moment in elkaar kon vallen. Hoe harder ik mijn best deed, hoe vaster ik kwam te zitten met mezelf.


Omdat ik voornamelijk niet trouw was aan hoe ik me voelde en doordat ik geen sterke grenzen kon stellen, werkte ik overuren, zelfs tot midden in de nacht, om te voldoen aan de eisen van anderen.

null

Ondertussen voelde ik me alleen maar onzekerder en merkte ik dat waar ik naar verlangde maar niet van de grond kwam. Dit was zo frustrerend.


Ik saboteerde mezelf compleet, in mijn werk, relatie, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.Alles waar ik van droomde leek niet zo te gaan zoals ik had bedacht. Ik was het contact met mezelf verloren.


Tegenwoordig leef ik vanuit kalmte en flow, waardoor alles met gemak naar me toe stroomt zonder dat het me energie kost. Mijn leven is volledig getransformeerd door een heel simpele formule, waardoor ik geen zorgen meer heb over de toekomst, financiën en gezondheid.


Ik richt me nu alleen op gelijkgestemde mensen die energiek, luchtig en positief in het leven staan. Mensen die het belang van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling omarmen, die niet achterom kijken maar voorwaarts willen stappen.

VOOR WIE IS MASTER YOUR HOLISTIC SUCCESS?

 • Je bent een ondernemer, innovator, manager, coach of mentor.
 • Je neemt volledige verantwoordelijkheid voor jouw geluk en welzijn.
 • Je wilt geen standaard verhaal, maar een eye-opener op een dieper niveau en een ervaring waarin je tot leven voelt komen.
 • Je bent in staat snel knopen door te hakken, ook als dat ongemakkelijk voelt.
 • Je hebt plezier in het voeren van betekenisvolle gesprekken over het leven en ondernemen.


Wanneer je jezelf hierin herkent, ben je van harte welkom om samen met mij en mijn team mijn boeklancering te vieren en waardevolle kennis en inspiratie mee naar huis te nemen.

VOOR WIE NIET...

...als je na het lezen van deze pagina denkt: "Dit gaat niet werken voor mij, wat een flauwekul." Als je deze houding hebt, sta je niet open voor nieuwe inzichten en ben je niet bereid om te investeren in je eigen groei en ontwikkeling.


...denk je dat jouw huidige leefstijl door ouderdom komt en dat je jouw situatie moet accepteren zoals die is? Als je ervan overtuigd bent dat verandering onmogelijk is, zul je niet de vruchten plukken van de strategieën en inzichten die worden gedeeld.


...alleen komen om te halen en niet je eigen ervaringen willen delen met anderen. De verbinding van deze dag ontstaat door het delen van persoonlijk verhalen; hier ontstaat de magie van diepgaande relaties.


...alleen willen horen wat je blij maakt, gaat niet bij ons werken. Wil je groeien, dan moet je openstaan voor constructieve feedback en bereid zijn om uit je comfortzone te stappen.

KRIJG EEN PERSOONLIJK GESIGNEERD BOEK VAN MIJ (T.W.V. €29,95)

Als deelnemer ontvang je gratis een gesigneerd exemplaar van het inspirerende boek 'Ongekend vrij'. Dit boek, ter waarde van €29,95, is een transformatiegids voor ondernemers zoals jij, die meer uit hun leven en onderneming willen halen. Het biedt waardevolle inzichten en praktische tips om meer flow, overvloed en vrijheid in je bedrijf en leven te realiseren.

Persoonlijk ontwikkeling

DATA EN LOCATIE EVENT

De boeklancering vindt plaats op 10 juli 2024 in de adembenemende boerderij, De Hazelhof in Rijsbergen. Het evenement start om 13:30 uur en duurt tot 18:00 uur.


Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: contact@sharonvanengelen.nl. We zullen binnen 24 uur je bericht beantwoorden.


Verdere informatie ontvang je na reservering.


Let op: Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als de tickets zijn uitverkocht, kun je je aanmelden voor de wachtlijst.